granitebb.com
The domain granitebb.com is may be for sale. Please send an inquiry to info@first1.com

Byfester

Byfester er små og mellem store byers store begivenhed på året. Det er her man samles til hygge med naboer, venner og kollegaer. Det er det arrangement på året hvor man som ”fra flytter” vender hjem for at deltage i traditioner og snakke minder. Byfesterne er også den begivenhed hvor man som familie kan have nogle hyggelige dage. Her er plads til at børn kan have det sjovt mens mor og far observere og nyder idyllen.
Sjovoglej.dk er din professionelle samarbejdspartner til jeres byfest. Hvad enten det handler om små opgaver så som at leje slushice, popcorn eller candyflos maskiner til de mellem store opgaver så som leje af hoppeborge, telte, borde/stole og musik udstyr til de store opgaver så som komplette arrangementer.
Vi har i sjovoglej.dk mange års erfaring indenfor byfest arrangementer. Vi er et stærkt alternativ til Tivolier hvor vi kan tilbyde små, mellem store og kæmpe legelands koncepter indeholdende hoppeborge, slides, tarzan baner, rodeofun, klatrevægge, waterballs, superjumper, mad vogne, salgsvogne og meget mere.
Vores koncepter bygger på en kombination af sikre aktiviteter, professionelt personale og billige løsninger som giver både vores samarbejdspartnere, forældre og børn en trykhed.
En byfest er basseret på byens befolkning og bestemt børnefamilierne. Vores byfest koncept giver familierne en billiger alternativ til Tivolierne som af erfaring viser at familierne bliver længere på pladsen og bruger pladsens økonomiske tilbud i stedet for Tivoliets.