granitebb.com
The domain granitebb.com is may be for sale. Please send an inquiry to info@first1.com

Ballon klovnen Fubbi

Der er duefjer og kaninører i luften, når Ballonklovnen Fubbi og alle hans dyr sætter gang i tryllesanserne. Børn fra 0 til 150 år er tryllebundet fra første ballondyr, til sidste magiske sving med tryllestaven. Skæg og masser af ballade flyver om kap med fortryllende duer, mens de spillevende kaniner hopper ud af hatten. Det er med at tage en dyb indånding – inden Fubbis luftige ballondyr får dig til at tabe pusten.

Alle børnene bliver involverede i showet, og flere af dem kommer op på scenen og er med i løjerne – om du er 3 eller 93, er det et show med masser af grin.
Ballonklovnen Fubbi kan optræde på store og små scener, på åbne markedspladser, forsamlingshuset og… ja, stort set hvor som helst.

Klovnen Fubbi
Fra store scener til mindre forsamlinger, er ballonklovnen Fubbi oplagt når børnene skal underholdes, aktiveres og grine. Der er trylleri, klovneri, levende dyr, og ballondyr. Altsammen uundværlige elementer i god underholdning til børn.

Send en forespørgsel på dette produkt ved at bruge formularen herunder eller Kontakt os for et uforpligtende tilbud på tlf. 52 39 96 97

Størrelse
Vægt
Strøm
Pladskrav
Alder
Antal pr. tur
Vare nr.

Send forespørgsel på Ballon klovnen Fubbi

captcha

Indtast Karaktererne i feltet herunder inden du klikker på "Send"